Voortzetting Adviesgroep Duineveld bv


Geachte relatie,

Zoals u weet, hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Wij willen u hierbij mededelen dat Van Duin Installatiemanagement per heden de werkzaamheden van Adviesgroep Duineveld B.V. uit Katwijk zal voortzetten.

Directeur van Adviesgroep Duineveld B.V., de heer Frank Duineveld, kwam onverwachts te overlijden op 16 juli 2016. De toenmalig statutair directeur ging op zoek naar een geschikt bedrijf dat de werkzaamheden in dezelfde lijn kan voortzetten en kwam hierbij uit bij Van Duin Installatiemanagement.

Belangrijke redenen om voor Van Duin Installatiemanagement te kiezen, zijn de diverse overlappen in werkwijze, kwaliteit van werken en bedrijfscultuur. Met name de persoonlijke aandacht voor relaties en het hoge kennisniveau bij Van Duin maakten dat vlot tot overeenstemming kon worden gekomen. 
De (lopende) werkzaamheden kunnen op dezelfde voet worden voortgezet, waarbij de hoge kwaliteit van het werk gehandhaafd blijft. Alle medewerkers van Van Duin Installatiemanagement doen hun uiterste best om de vele trouwe klanten van Adviesgroep Duineveld B.V. optimaal te blijven voorzien van goed onafhankelijk advies.

Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor al uw installatietechnische vraagstukken en staan te allen tijde tot uw beschikking voor deze vraagstukken.

Indien u nog vragen heeft met betrekking tot deze voortzetting van Adviesgroep Duineveld B.V., staan wij u graag te woord.

Hoogachtend,

Bart van Duin

Directeur Van Duin Installatiemanagement

 

Voortzetting Zorg voor klanten Logos