Over Van Duin Installatiemanagement

Van Duin Installatie Management is een onafhankelijk installatieadviesbureau met een breed aanbod aan diensten, o.a. onderzoek naar binnenklimaat, energieonderzoeken, tekenen en berekenen van installaties, klachtenonderzoek etc.

Wij hebben een zeer brede klantenkring. Onze diensten leveren wij aan o.a. installateurs, bouwbedrijven, architecten, overheidsinstellingen, particulieren, scholen, ziekenhuizen en vele andere soorten bedrijven en instellingen.  

 

Van Duin Installatiemanagement nu

Samen met zijn collega’s, werkt eigenaar Bart van Duin vandaag de dag nog net zo bevlogen en betrokken als bij de oprichting in 2001, met een goed gevulde koffer aan specialistische kennis van de markt. Ook ontwikkelingen in de markt worden op de voet gevolgd. Onze brede en specialistische expertise brengt ons tot opdrachten voor gebouweigenaren/-beheerders, kavelbezitters en woningeigenaren, architecten en bouwkundige bureau's, installateurs, VVE (Vereniging van Eigenaren), gemeenten, bedrijven, scholen, bouwondernemingen en advocaten en mediators (in geval van benodigde expert-opinie). Waar een klein bedrijf groot in kan zijn, daar zijn wij het voorbeeld van.

Bart van Duin lid normcommissie ISSO 51, 53 en 57

De ISSO publicaties Warmteverliesberekening voor Woningen, Utiliteitsgebouwen en Industrie bevatten de berekeningsmethoden voor het bepalen van het benodigde  verwarmingsvermogen. De normcommisie van deze publicaties houdt de inhoud van de normen onder de loep en verandert, indien nodig, de inhoud. De leden van de normcommissie leveren de input voor de totstandkoming van de normen. Ieder specialistisch vakgebied levert een afvaardiging. Vanuit advieskant van de norm, is Bart van Duin gevraagd om zitting te nemen in de normcommissie. Meer info over de normen van ISSO 51,53 en 57 vindt u hier.

 

Historie Van Duin Installatiemanagement

In 2001 is Van Duin Installatiemanagement opgericht door Bart van Duin. Bart heeft sinds 1986 diverse installatietechnische opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan als ontwerper bij meerdere bedrijven. Bart had de ambitie om een onafhankelijk installatieadviesbureau op te richten met een zeer divers aanbod aan diensten. En die ambitie is werkelijkheid geworden. Bekijkt u hier onze projecten voor een kijkje in onze keuken (omdat wij een onafhankelijk adviesbureau zijn, ziet u bij ons geen naamsvermeldingen van derden op onze website vermeld staan).

Voortzetting Adviesgroep Duineveld bv 

Vanaf 5-9-2016 heeft Van Duin Installatie Management de werkzaamheden van Adviesgroep Duineveld in Katwijk overgenomen. Meer informatie hierover vindt u hier.

 

 Van Duin Installatiemanagement   

  Bart van Duin, eigenaar en adviseur

 

  Evelien van der Blonk, administratie en marketing

 

  Monique Nijs, WTB-engineer


  Koen Windt, WTB-engineer