Thermografisch onderzoek

Eerlijk & grondig
Advies & expertise
Actuele software

Met een thermografisch onderzoek bij Van Duin Installatiemanagement in De Goorn, nabij Hoorn, wordt er gevisualiseerd wat er voor het oog niet zichtbaar is. Dit wordt gedaan met behulp van infraroodstralen. Met behulp van deze infraroodfotografie wordt er gekeken naar de temperatuurverschillen in bijvoorbeeld een gevel of een dak. Dit geeft een beeld over de thermische kwaliteiten van een gevel- of dakconstructie.

Vraag een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Vul het offerteformulier in!

Een thermografisch onderzoek met infraroodstralingen

Een thermografisch onderzoek maakt ook lekkage aan verwarmingsleidingen in wanden en vloeren inzichtelijk. De eigenschappen en de condities van het oppervlak van een object spelen een grote rol bij de mate waarin infraroodstralingen worden uitgezonden. Wanneer een infraroodstraling wordt gemeten met een infraroodcamera, worden deze stralingen doorgestuurd naar een thermogram. Dit is een afbeelding met een kleurenweergave. Hierop is de gemeten hoeveelheid straling te zien. Naast deze onderzoeken helpen wij u ook graag met bijvoorbeeld een daglichtberekening of installatie-advies.

Een onderzoek voor uw woning

Een thermografisch onderzoek kunt u ook laten uitvoeren voor uw woning. Dit kunt u bijvoorbeeld doen wanneer u vermoedt dat er iets mis is met de isolatie in de woning. U kunt een thermografisch onderzoek laten uitvoeren in uw woning wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een van de onderstaande dingen:

  •          Er tocht is in huis
  •          Er schimmelplekken vormen
  •          Er last is van stankoverlast
  •          Er last is van een lekkage
  •          De energiefactuur hoog blijft

Bent u benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Bekijkt u hiervoor eens onze projecten.

werkzaamheden installatiebureau

Neem direct contact met ons op voor een eigen berekening

Wilt u ook een thermografisch onderzoek in uw woning laten uitvoeren? Dan helpen wij u graag hierbij. Ook voor het maken van een temperatuuroverschrijdingsberekening kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie hierover, of voor al uw andere vragen, mag u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit doet u door online het contactformulier in te vullen of bel direct naar 0226-450025.