Installatiemanagement scholen

Eerlijk & grondig
Advies & expertise
Actuele software

Een goed installatiemanagement van Van Duin Installatiemanagement in De Goorn, nabij Hoorn, is belangrijk voor zowel scholen, als bijvoorbeeld een kantoorgebouw. Toch hebben beide gevallen een andere werkwijze. Dit heeft onder andere te maken met de oppervlakte van de ruimte.

Vraag een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Vul het offerteformulier in!

Installatiemanagement is belangrijk voor scholen

Bij goed installatiemanagement voor onder andere scholen en een kantoorgebouw wordt er rekening gehouden met verschillende factoren. Zo geeft het resultaat van een gebouwsimulatie een duidelijk beeld van de warmte- en vochthuishouding in een kantoorgebouw, of bijvoorbeeld binnen scholen. Hiervoor kan onder andere een speciale temperatuuroverschrijdingsberekening gemaakt worden. Met behulp van deze resultaten kan er voor beide gevallen gekeken worden naar de beste aanpak voor die locatie.

De beste aanpak voor installatiemanagement

De beste aanpak voor een installatiemanagement in scholen of een kantoorgebouw verschillen van elkaar. Dit komt, doordat er op beide locaties andere factoren meespelen. Zo wordt er voor goed installatiemanagement voor scholen en een kantoorgebouw gekeken naar onder andere factoren die invloed hebben op de temperatuur, wat er binnen een gebouw gebeurt, zoals  de warmteoverdracht van de bouwkundige constructies, de ligging van het gebouw en de geleiding in constructies.

werkzaamheden installatiebureau

Neem direct contact met ons op voor de aanvraag van uw eigen installatiemanagement

Bent u benieuwd naar ons installatiemanagement? Of wilt u misschien gebruikmaken van een van onze andere diensten, zoals het aanvragen van een energielabel? Hiervoor mag u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer 0226-450025 of vul online het contactformulier in. Heeft u hulp nodig bij een van uw berekeningen, zoals een BENG- of EPG-berekening? Ook hiervoor staan wij graag voor u klaar.